O nas

Predstavitev podjetja

Začetki delovanja segajo v  leto 2003, kasneje se je oblikovalo podjetje, katerega je sedaj ponosno na naziv VITAMEDIC d.o.o. in opravlja medicinska dežurstva na prireditvah, neurgentne prevoze in zdravtvena izobraževanja.

Naša strateška prednost

Od drugih podobnih podjetij se razlikujemo po tem, da imamo kader z večletnimi izkušnjami v urgentni medicini, ki je visoko strokovno usposobljen in izkušen na terenu.

Naš pristop

Profesionalno in zavzeto izpolnjujemo zahteve naših naročnikov. VITAMEDIC želimo naročniku trenutek nuditi celovito storitev z namenom, da bi bile posledice minimalne in obenem zaščititi naročnika organizatorja pred neljubimi finančno-pravnimi posledicami.

Reference

Zavedamo se, da je kakovost storitev ključ za uspešno delovanje, zato je naš seznam referenc vsako leto daljši. Svoje storitve opravljamo kvalitetno, profesionalno in na najvišjem možnem nivoju oskrbe na terenu.

Strategija

Podjetje je strateško naravnano, cilji so usmerjeni v trajno rast in razvoj podjetja.

Ekipa Vitamedic

Omogočamo nemoten potek vaše prireditve in boljši ugoden prevoz pacientov . Dolgoletne izkušnje kadra in strokovno znanje s področja nujne medicinske pomoči nam omogočata, da lahko zagotavljamo najvišjo kakovost storitev. Glavni izziv nam predstavlja ponuditi točno tisto, zaradi česar ste nas obiskali. Za vas iščemo najboljšo, ugodno rešitev.

Naši nasveti, mnenja in priporočila so ažurni in jih lahko dobite v ustni ali pisni obliki. V nujnih primerih zagotovimo takojšen odziv. Naši naročniki cenijo možnost posvetovanja, saj jim naša priporočila nemalokrat prihranijo veliko nepotrebnih težav, stroškov in angažiranja.

Za vašo brezskrbno organizacijo

  • Najkvalitetnejša zdravstvena oskrba na terenu in prevoz pacientov
  • Sledimo kakovosti, novostim in trendom.
  • Naročila izvajamo in zanesljivo in korektno
  • Upoštevamo pripombe
  • Spremljamo lokalne posebnosti za dežurstvo in prevoz pacienta
  • Omogočamo ugodno plačevanje naših storitev